Upravit stránku

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Tedox s.r.o.
IČO: 26722810
se sídlem Hlubočepská 1156/38B, 152 00 PRAHA 5 - Hlubočepy

Kontaktní e-mail: info@tedox.cz


Jaké údaje a proč sbíráme

Kontaktní formulář

V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy.

Poptávkový formulář (poptávka)

V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku. Další údaje (město, kraj, ulice) sbíráme z důvodu určení regionu a následného přidělení příslušnému našemu obchodníkovi, který má region na starosti. 

Poptávkový formulář (objednávka)

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Zaslání poptávkového formuláře (poptávka): po dobu 1 roku.
  • Zaslání kontaktního formuláře: po dobu 1 roku.
  • Zaslání poptávkového formuláře (objednávka): po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Tedox s.r.o. (IČO 26722810, se sídlem Hlubočepská 1156/38B, 152 00 PRAHA 5 - Hlubočepy), který provozuje tento web.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.

Nahoru